Om topp

MediaCard är ett varumärke under Supékort Sweden ABMediaCard är resultatet av ett unikt samarbete mellan Supékort Sweden Ab och Sveriges största medialeverantörer. Supékort Sweden har sedan 1999 varit en av Sveriges ledande aktörer på gåvokortsmarknaden och MediaCard är en vidareutveckling av produktportföljen. Med ett unikt koncept och ett mediautbud med över 10.000 produkter att välja mellan är MediaCard marknadens i särklass bästa gåvokort inom sin genre.

Kort om Supékort Sweden AB
Supékort är ett familjeägt entreprenörsbolag i fjärde generationen som funnits i olika former sedan 1899, idag drivs bolaget av Bo-Wilhelm Horndahl med inriktning på affärsgåvor. Supékort är ett av Nordens ledande gåvokortsföretag och såväl lokala småföretag som några av Sveriges största koncerner använder våra gåvokort för att premiera sina kunder och anställda.

Med våra gåvokort får mottagaren större valfrihet och kan välja bland ett brett urval av högkvalitativa produkter. Supékort har 360 auktoriserade återförsäljarbolag i Norden och företaget finns representerat på den svenska, finska, norska och tyska marknaden.

Huvudkontoret är beläget i Norrköping med lager och logistik, säljkontor finns i Stockholm, Båstad, Helsingfors i Finland och Rutlingen i Tyskland.


 
1041 210
MediaCard har en lagerkapacitet på 3.500 kvadratmeter
Skarmavbild 2013-06-14 kl. 11.26.49
MediaCard har över 3.000 st E-böcker och ljudböcker i arkivet.
964 270
För tredje året i rad har MediaCards moderbolag Supékort blivit utsett till ett Superföretag av Veckans Affärer och Par, en bragd endast 27 andra bolag i Sverige har klarat!