Vi söker webbutvecklare för att utveckla våra affärssystem

2012-10-30 - NORRKÖPING
Vi söker dig som är en riktigt duktig och driven programmerare som kan vara med och utveckla två av Norrköpings mest expansiva bolag. Dina uppgifter kommer att vara:

- Utveckla våra affärssystem (order, logistik och fakturering)
- Utveckla våra hemsidor

Vi söker dig som är en driven och självgående person som trivs med att arbeta i team. Du är strukturerad, ansvarstagande och uppskattar att ha en nyckelroll i företaget. Du kommer att arbeta nära VD, AD och marknadsansvarig. Du har känsla för färg och form då du kommer att få göra viss grafisk design. Du trivs med uppgiften att ställas inför utmaningar och räds inte att själv vara vår problemlösare. Med din expertis kommer vi att ligga i framkant gällande våra IT-lösningar. Du är innovativ, har höga ambitioner och är en social person med ett stort IT-intresse och har koll på IT-trender. Men viktigast av allt är att du gillar det du gör och ser programmering som mer än bara ett jobb! Vi är ett familjeägt bolag och som programmerare hos oss kommer du att arbeta med ett gäng som tycker att det är viktigt att vi trivs tillsammans.

Vi vill att du har:
- Minst tre års erfarenhet av programmering
- Stora kunskaper inom PHP5, Javascript, SQL, XML
- Förmågan att visualisera idéer till färdiga koncept som fungerar på webben
- Gärna kunskap i Photoshop och InDesign


Om oss:
Newport Collection & Supékort Sweden AB är två varumärken som drivs av samma familjeägda entreprenörsbolag med huvudkontor i Norrköping.

Newport Collection är ett svenskt företag som driver och utvecklar ett livsstilsvarumärke med tidlös och klassisk design inspirerad av New England. Bolaget designar och marknadsför livsstilsprodukter i form av hemtextilier och kläder positionerade i det högre kvalitetssegmentet och finns representerat i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Schweiz, Polen, Italien, Belgien och Tyskland.

Supékort är ett av Nordens ledande gåvokortsföretag. Såväl lokala småföretag som några av Sveriges största koncerner använder våra gåvokort för att premiera sina kunder och anställda. Med våra gåvokort får mottagaren större valfrihet och kan välja bland ett brett urval av högkvalitativa produkter som beställs direkt av mottagaren från Supékort. Supékort har 360 auktoriserade återförsäljarbolag i Norden, vi är aktiva på den svenska, finska, norska och tyska marknaden. Huvudkontoret är beläget i Norrköping med lager och logistik, säljkontor finns i Stockholm, Båstad, Helsingfors i Finland och Rutlingen i Tyskland. Vi är 26 anställda med en omsättning på 55 miljoner i bolagsgruppen för 2010.